Introductie nieuwe huisstijl 2013

In de afgelopen 3 jaar heeft Maarten de Regt Interieurarchitecten met veel plezier gewerkt aan een breed scala van opdrachten.

Dagelijks zie ik, dat slim nadenken over design zorgt voor effectieve oplossingen. Design als toegevoegde waarde voor een product, dienst of organisatie. Dat is mijn motivatie om samen met opdrachtgevers ook voor de komende tijd door te gaan. Om samen met jullie omgevingen te creëren waar mensen plezier aan beleven.

Hieronder mijn nieuwe huisstijl en een aantal  recente projecten…..

maarten de regt 2013 nieuwe huisstijl

 

 

 

 

 

 

 

Mijn nieuwe kaartjes voor een nieuw 7-daags avontuur. Ter voor bereiding op mijn reis naar Shanghai. Ook wel het Parijs van het Oosten genoemd. Wordt vervolgd!

__visitekaartje maartenderegt

Dit bericht is geplaatst in healing environment. Bookmark de permalink.